Nyomtatás E-mail

Úton hazafelé a "gladiátor képzőből"

Négy év után újra hazai szőnyegen birkózik Nagy Gergő.


Birkózó szakosztályunk sportolója három plusz egy évig a spanyol bajnokságban birkózott. A hazai és a spanyol szakszövetség hozzájárulásával Gergő a Madridi Gladiador Club-ban birkózott Mehmed Kodakov "Meto" bolgár edző irányításával.  
 

Gladiators


Gergő beilleszkedése jól sikerült, szorgalmával és alázatával a csapat vezető egyénisége és társai példaképe lett. Versenyről versenyre bizonyította rátermettségét a bajnokságban, míg a válogatottban is felfigyeltek rá.  
 


A korosztályos válogatott egyik edzője, az egykor lengyel színekben kötöttfogású világbajnokságot nyert Krzysztof Czyzewski ez év elején meghívta Gergőt a csapathoz edzeni.


Krzysztof és Meto

Krzysztof Czyzewski és Mehmed Kodakov edzők


Geri nem csak a két edző, hanem a teljes Gladiador "család" tiszteletét kivívta. Nagy szeretettel gondolnak rá csapattársai és ellenfelei is barátként tekintenek rá. Előbbit mi sem bizonyítja jobban, mint a csapat által elkészített videó, amellyel Gergőtől búcsúznak.
 

 

Miközben Geri hazafelé utazik, a városi és megyei sajtó is beszámolt spanyol "meneteléséről" amelyek itt olvashatóak:


Itthon nagy feladatok várnak sportolónkra, hiszen a nyolcadik osztályt a Kossuth Iskolában szeretné befejezni, amelyhez különbözeti vizsgát kell tenni, miközben már készülnie kell a hazai bajnokság kihívásaira is.

Sok sikert kívánunk a fiatal sportolónknak, Isten hozott újra itthon Geri!

 

 

 
SEO by Artio

Ide járunk gyógyulni...


Svédmasszázs és kinezio tape:

Kiropraktika:


Ortopédia és traumatológia:

Szponzoraink

 
TámogatóinkMagyar Olimpiai Bizottság


 
Veszprém Város Önkormányzata


NUPI-USI
Média támogatóinkInfoVeszprém.hu

 


Rádió Méz