Nyomtatás E-mail

Adója 1%-ával most Ön is hozzájárulhat Egyesületünk sikereihez!

Adószámunk: 19383877-1-19

 

Támogassa Ön is a gyermekek egészséges fejlődését, támogasson Ön is egy sikeres utánpótlásképző műhelyt!
 

Hogyan rendelkezhet?

  • Ha Ön egyéni vállalkozó
Február 25-ig adhatja le adóbevallását (a 1053-as bevallási nyomtatványt), vele együtt az adó 1 %-ról szóló rendelkező nyilatkozatot.

  • Ha Ön önadózó
Adóbevallását (a 1053-as bevallási nyomtatványt) és vele együtt az adó 1 %-ról szóló rendelkező nyilatkozatot május 20-ig küldje el az adóhatóságnak (elektronikus úton vagy postai úton).

  • Ha a munkáltatója készíti el az Ön adóbevallását
Nyomtassa ki a rendelkező nyilatkozatot és vágja körbe, úgy hogy beleférjen egy kisborítékba, majd töltse ki. (Az adó 1 százalékokról szóló nyilatkozatot ne válassza szét akkor sem, ha valamelyik részét nem töltötte ki.) Tegye borítékba a nyilatkozatot, a lezárt borítékon tüntesse fel pontosan a nevét, állandó lakcímét és adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. Ezután adja le a borítékot a munkahelyén legkésőbb május 10-ig.)

  • Ha Ön már beküldte az adóbevallását és elfelejtett rendelkezni az adó 1 %-ról
Nyomtassa ki és töltse ki a rendelkező nyilatkozatot, majd vágja körbe úgy, hogy egy kisborítékba beleférjen. (Az adó 1 %-ról szóló nyilatkozatot ne válassza szét akkor sem, ha valamelyik részét nem töltötte ki.) Tegye borítékba a nyilatkozatot, a lezárt borítékon tüntesse fel pontosan a nevét, állandó lakcímét és adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írja alá a borítékot. A borítékot postán vagy személyesen juttassa el az adóhatósághoz  május 20-ig.

  • Ha az adóhatóság készíti el az Ön adóbevallását
Postai vagy elektronikus úton ellenőrzés végett megküldött, az adóhatóság által már kitöltött adóbevallásában töltse ki a rendelkező nyilatkozatot és adóbevallásával együtt küldje vissza. Az adatlapra rögzítse közhasznú Egyesületünk adószámát: 19383877-1-19

2012-ben is az adóalapját terhelő, kedvezményekkel csökkentett és befizetett adója egy százalékáról rendelkezhet!

 

FONTOS!

A lezárt borítékon tüntesse fel pontosan NEVÉT, állandó CÍMÉT és ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve ÍRJA ALÁ. 

Tennivalók:

Töltse le innen a rendelkező nyilatkozatot.

A kinyomtatott és kivágott nyilatkozatot tegye egy olyan szabvány méretű borítékba, amelyben az éppen elfér.
A lezárt borítékon tüntesse fel nevét, állandó bejelentett lakcímét és adóazonosító jelét.
A rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot május 20-ig adja le a munkahelyén vagy tegye adóbevallása mellé, és juttassa el az adóhatóság címére.

 

Pénzbeni adományát az alábbi bankszámlára juttathatja el: 12082001-01121921-00100006

Egyesületünk közhasznú szervezet, így minden nemű (anyagi, tárgyi) támogatásról adóigazolást állítunk ki. Ennek birtokában Ön/Önök a hatályos törvények szerint vonhatja le adománya összegét az adóalapból! Adományát a fenti bankszámlaszámra átutalással juttathatja el.

Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a centrumsportegyesulet[kukac]gmail.com e-mail címen, vagy a +36 70 622 99 53-as mobilszámon!

 
SEO by Artio

Ide járunk gyógyulni...


Svédmasszázs és kinezio tape:

Kiropraktika:


Ortopédia és traumatológia:

Szponzoraink

 
TámogatóinkMagyar Olimpiai Bizottság


 
Veszprém Város Önkormányzata


NUPI-USI
Média támogatóinkInfoVeszprém.hu

 


Rádió Méz