Tagjainknak
Flotta rendelés Nyomtatás E-mail

Flották

Hogyan lesz mobilflottám

  1. Számhordozásnál (szolgáltató váltás) az első, hogy kérsz egy "Számhordozási engedélyt" a jelenlegi szolgáltatódtól. Bemész az első ügyfélszolgálati pontba, viszed az okmányaidat, és elintézed 5-10 perc alatt. 1-2 napon belül értesítenek, hogy megadták-e az engedélyt.
  2. Közben Egyesületi Taggá kell válnod a [Belépési nyilatkozat] kitöltésével, majd a [Tagsági díj] befizetésével.
  3. Amíg a tagdíjad jóvá íródik, feltöltöd az okmányaidat az [Adatlap] oldaladon.
  4. Amint megvannak a fentiek, akkor a kiválasztott [flotta oldalának alján] megtalálod a kitölthető igénylő kérdőívet. Ezt elküldöd, ezután a flottakezelő ügyfélszolgálata keres fel a további tennivalók egyeztetésére.

Számhordozás hogyan, és közben mi történik?

Bővebben...
 
Akkor most mit is kell tennem? Nyomtatás E-mail
Pár egyszerű lépés, amellyel csatlakozhatsz flottánkhoz:
  1. Első lépésként regisztrálj be oldalunkon!
Azzal, hogy ezen a weboldalon regisztrálsz még nem válsz tagunkká, csupán hozzáférsz a tarifákhoz, így könnyebben el tudod dönteni, hogy akarsz-e közénk tartozni!
A jobboldal tetején találod a regisztrációs modult. A zöld pluszjelre kattintva nyílik meg a regisztrációs űrlap, ahol négy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Fontos, hogy csak valós adatokat adj meg, különben meghiusul a regisztrációd! Ha ezzel megvagy, akkor kattints a "fiók létrehozása" felíratú gombra. Ekkor a rendszer értesít róla, hogy kaptál az általad megadott e-mail címre egy levelet, amelyben a regisztrácós linkket találod. Errea linkre kattintva érvényessé válik a regisztrácód, be tudsz lépni a zárt területre.
  1. Lépj be az oldalra!
Bővebben...
 
Amit a mobil flottáról tudnod kell Nyomtatás E-mail

A mobilflotta a legkézenfekvőbb megoldás a telefonszámlád csökkentésére. Azzal, hogy csatlakozol Egyesületünk mobilflottájához, nem csak atagokkal való korlátlan beszélgetés válik ingyenessé, hanem egy rendkívűl kedvező díjszabás válik számodra elérhetővé!

Több olyan flottakezelővel állunk kapcsolatban akik Egyesületünk tagjai számára nagyon kedvező tarifákat tud biztosítani. Akár készülék igénylésével is kérheted az előfizetésedet, ráadásul a mobiltelefonflotta extra előnye, hogy a flotta tagok teljesen ingyen beszélhetnek egymással .

A piac legjelentősebb szolgáltatóinak hálózatát fogod használni, ahol megtarthatod meglévő mobiltelefon számod,de tarifát is válthasz, vagy új mobil számot is  igényelhetsz. Ha hozni kívánod régi számodat előtte győződj meg arról, hogy nincs fenálló tarifális, szolgáltatói, illetve készülék hűség időd! Ha ezek rendben vannak akkor már csak a számhordozási nyilatkozatott kell kikérned...

Nagyon kedvező mobil percdíjakat fogsz használni, de tovább is csökkentheted havi számláid végösszegét, ha, rokonaid, barátaid, kollégáid és ismerőseid is a "Te flottád" tagjai lesznek, hiszen velük is ingyenesen beszélhetsz korlátlanul, a nap bármely szakában!

Biztosíték a számodra:
Bővebben...
 


SEO by Artio

Ide járunk gyógyulni...


Svédmasszázs és kinezio tape:

Kiropraktika:


Ortopédia és traumatológia:

Szponzoraink

 
TámogatóinkMagyar Olimpiai Bizottság


 
Veszprém Város Önkormányzata


NUPI-USI
Média támogatóinkInfoVeszprém.hu

 


Rádió Méz